25 Ağustos 2017 Cuma

Pattaya - Günahlar Şehri

Kimilerine göre "Günahlar şehri", kimilerine göre "Yeryüzündeki cennet". Ne olduğuna siz karar verin fakat herkesin ölmeden önce görmesi gereken bir yer olduğu kesin. Gitmeyi düşünenler eminim ki Pattaya hakkında birçok yazı okumuştur veya video izlemiştir. Size garanti verebilirim, oraya gitmeden, o havayı solumadan, orada neler ile karşılaşabileceğinizi tahmin etmeniz imkansız (daha önce giden arkadaşlar bana hak verecektir). 

Her yıl binlerce turist (özellikle erkekler😁) saatler süren uçak yolculuklarına rağmen Pattaya'nın çılgın gece hayatına akın ediyor. Özellikle Türk firmalarının bayi toplantıları için en gözde lokasyonu herhalde Pattayadır. Tabi bayilerin kaynaşması için bundan daha iyi bir yer hayal edemiyorum :) Ben de iki kez gitmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki, Pattaya'yı benim açımdan unutulmaz kılan deneyim kadınların değil, erkeklerin tacize uğradığını görmek oldu. Dünyada başka bir örneğini şimdiye kadar görmedim.




Manyaklıkta sınır yok Pattayada. Girdiğiniz bir barda kadınlar podyumda lezbiyen show yaparken, burada soft showlardan bahsetmiyorum bildiğin hard sevişiyorlar, bir diğer barda elinize bir kase tutuşturulup, show yapan kadının cinsel organından fırlattığı tenis topunu seyirciler önünde yakalamanız istenebilir. 

WALKING STREET

Pattaya'nın kalbi meşhur "Walking Street". İlk kez ziyaret edecekler varsa, o zaman sürprize hazır olun. Bu daha önce hiç yaşamadığınız bir deneyim olacak.



Gündüz başlayan hazırlıklar, akşam saat 6'da sokağın trafiğe kapatılmasıyla son bulur. Artık sabaha kadar sürecek çılgın bir gece için bombanın pimi çekilmiştir. Girdiğiniz andan itibaren kendi mekanına sizi ikna etmek isteyen Taylandlı kızlar karşılıyor olacak. "Happy Hour" saatlerinde gerçekten çok uygun fiyatlara içkiler alabilirsiniz.

Pattayadaki mekanları 4 gruba ayırırsak yanlış olmaz sanırım. 
1. Beer Bars (Açık hava barlar)



Her birkaç yüz metrede bir, büyük açık hava mekanlar fark edeceksiniz. Bu mekanların her biri, Taylandlı kızlar ile küçük bir bar ve oturma alanından oluşacak. Bazılarının bilardo masaları ve TV'leri de olacaktır.

Bunlar bizim için akşamı başlatmak için en iyi yer. Walking Street te bulacağınız en ucuz biralar buralardadır. Biranızı içerken, bardaki kızlar sohbet etmek isteyecektir. Türkçe kelime bilene çok rastladım. Bildikleri kelimeleri tahmin edebilirsiniz :)

2. Go Go Barlar




Walking Street Pattaya'ya gelen birçok ziyaretçinin ana cazibe merkezi caddenin her tarafında bulabileceğiniz Go Go barlar, diğer bir adıyla Striptiz barlardır. Genç Taylandlı kızlar sahnenin ortasında iç çamaşırlarıyla dans ederler. Oturma alanları sahneyi çevreler ve tüm müşteriler sahneyi iyi bir şekilde görebilirler.

İçerideki kızlar, sizinle gelip oturmaya istekli olacaklar. Bir kızla oturmanız gerekmiyor, fakat beğendiğiniz bir kızla içkisini ısmarlayıp sohbet edebilirsiniz. Kızların içkileri genelde 5$ oluyor. Hatta istediğiniz takdirde, mekana parasını ödeyip geceyi geçirmek için kızla birlikte otelinize gidebilirsiniz. 

Mekanların çoğunda kendini ayırmak için özel şovlar var, bu şovların iyi bir şekilde izlenmesi gerekiyor. Çoğu profesyonel dansçılar, akrobatlar ve sanatçılardır. En ünlü şovlardan biri, her akşam birkaç gösteri saati olan Angel Witch de. Hızla dolduğundan ötürü, gösteriyi kaçırmamak için 20 dakika önce oraya gidin.

Go Go barlardaki içki fiyatları, mekandan mekana değişir ancak içkinizin üstünde aldığınız eğlenceleri düşündüğünüzde çoğu makul fiyatlıdır. 

3. Canlı Müzik Yapan Barlar



Pattayada canlı müzik yapan barlar da vardır. Müziğini beğenirseniz akşamları bu mekanlardan birinde birkaç saat vakit geçirmek çok keyifli olacaktır. İçki fiyatları orta aralıktadır.

4. Nightclubs (Gece Kulüpleri)



Geceyi sonlandırmak için benim favorim gece kulüpleri. Çünkü Pattayadaki mekanlar gerçekten inanılmaz derecede güzel ve DJ ler çok başarılı. Dansın ve eğlencenin tadını sabaha kadar çıkarabilirsiniz. Sabah kimle uyandığınız da gecenin sürprizi olur :)

Mixx, The Pier, Lucifer, Insomnia bazı popüler gece kulüpleri. Ben Mixx i çok beğenmiştim, Avrupalı turistler özellikle Ruslar burada çok fazlaydı. Benim önerim, akşam 7-8 gibi Walking Street e geldiğinizde gideceğiniz mekana uğrayın ve güzel bir yerde masa ayırtın. Garsona biraz bahşiş verdiğiniz zaman (5-10$), sizin için rezervasyon yapacaktır ve gece boyu diğer çalışanların size karşı ilgi alakası sınırsız olacaktır. Masada şişe açtırın ve biraz daha bahşiş verin. Tuvalete gitmek istediğinizde güvenlik elemanları tıka basa dolu olan barda sizin için yolu açarlar. Sizi kapıda bekleyip tekrar masanıza dönmenizi sağlarlar. Masanıza salça olmaya çalışan veya istemediğiniz tipleri işaret ederek anında yanınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Mekandaki bu ilgi, emin olun kızları size çekecektir :)





1 yorum: